Erika Karlsson

Work It, Love It!

Att hitta balansen i träningen,vardagen och livspusslet blev verkligen prio när min son föddes 2019. Planering är AO för att klara av att ha det bra i livet. Det behöver absolut inte vara perfekt, eller vad är ens perfekt?!

Jag är på den plats i livet som jag vill vara och jag mår bra. Det är livskvalite och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter

Låt oss ta upp resultat och motivation, hur finner du den ? 

Jag personligen älskar jatt röra på mig och ha en aktiv vardag, men det är det ju långt ifrån alla som gör. Folk frågar mig ofta hur jag orkar och hur jag kan hålla motivationen uppe. Mitt svar är: Av rörelse och träning så får jag mer energi och motivationen får jag när jag känner mig frisk och stark. Resultatet ger mig motivation! Sen går den upp och ner och det har jag lär mig att acceptera. Var inte så hård mot dig själv!

Min pappa har inspirerat mig med idrotten, jag började spela fotboll så fort jag lärde mig att gå. Han var min fotbollscoach och  stora idol, nu har jag fattat att jag har gått i pappas fotspår. Jag hade aldrig nått juniorlandslaget utan pappas pusch, pepp och kunskap! Nu är det min tur att hjälpa andra att nå sina drömmar och mål. Jag vill även lyfta min snälla mamma som funnits med i vått och torrt och stått på alla fotbolls matcher med fika och alltid packat min väska och fixat markservicen. Min fantastiska blivande fru och barn har trott på mig och stöttat mig till 110%. Det är lättare att lyckas när man har hjälp. TACK! 

De senaste tio åren har jag jobbat som personlig tränare och instruktör på bla SATS i Oslo, Actic, Word class och Munktell i Eskilstuna. Jag har även arbetat som fotbollscoach för ett av Norges bästa ungdomslag. Mitt hjärta brinner lite extra för att hjälpa fotbolls lag med FYSTRÄNINGEN inför säsongen. Nu passerade jag 40 så det är hög tid att satsa på mitt egna företag Work it by Erika Ab 

Jag är licensierad personlig tränare och kostrådgivare genom Axelsons och Pauluns. 

Själva träningen

Vi är så flexibla att vi kan välja på att vara utomhus ,hemma hos dig eller på ditt företag. Jag erbjuder personliga timmar en och en eller flera tillsammans ( small group). Till våren/sommaren tränar vi ute i Vilsta och löper lite i backen och välter mitt traktordäck. Det är annorlunda, tuff och grymt rolig träning. Klicka på kontakta mig om du vill anmäla dig till den gruppen

2017 är Work it i full gång med Företagsfriskvård, Läs mera om vilka PT-tjänster jag erbjuder.

 

 Varför träna

Personligen tränar jag för att ha en kropp och hälsa som får mig att klara allt jag vill, när jag vill. Jag tränar för att jag gillar det och för att det gör mig stark, både fysiskt och psykiskt. Jag älskar utmaningar och tackar sällan nej till en kul utmaning. Som att hoppa fallskärm eller köra Enduro med pt kunder. I sådana lägen krävs både styrka, balans, smidighet och mod. Men jag tränar också för att kunna fortsätta ta trappen upp till andra våningen eller orka gå en hel dag i skogen. Jag tror att ett aktivt liv ger oss ett rikare liv.

Att få hjälpa människor och se deras glädje är för mig helt obeskrivligt. Jag har hittat mitt drömjobb och det kommer ni att märka. Alla är vi vinnare oavsett vad vi har för drömmar och mål!

Vill du ha hjälp med att hitta BALANSEN I LIVET, bli starkare, få bättre hållning, orka mera, bli piggare, springa fortare, bli mer rörlig, gå upp eller ner i vikt eller få en kick i rumpan att komma igång och hitta rutinen runt din träning?

Ta kontakt med mig, jag hjälper dig mer än gärna. Och jag lovar dig att vi kommer att ha roligt under tiden!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.