Måltidsbox har tagit PAUS, Inga beställningar!

Work It’s MåltidsBox passar perfekt att ta med som lunch till arbetet eller att äta till middag hemma efter en dag på jobbet. Med Boxen kan du lägga fokus på att äta rätt istället för att låta tiden gå till att planera din vardagsmatlagning. 

I  Måltidsboxen finns kaloriberäknad kocklagad mat bestående av noga utvalda råvaror utan onödiga tillsatser och nu även glutenfria.

Vi har alla olika mål, du kanske vill gå upp eller ner i vikt, bygga muskler eller bara vill må bra och slippa laga mat några dagar. Då har vi lösningen för dig.

I detta koncept har vi fokuserat på antal kalorier. En kvinna behöver i snitt 2 000-2 200 kcal per dag och en man cirka 2 500-2 700 kcal per dag. Sen beror det självklart på din aktiva vardag, träning mm. Men här får du iaf lite hjälp att på traven, en låda är ca 500 kalorier. 

Vi vill göra det enkelt för dig. Hur många gånger har man inte börjat med olika dieter utan att ha lyckats fullt ut? Här är hjälpen, med boxen vet du antalet kalorier du äter och att maten är av god kvalité. Vi lagar maten med kärlek.

Avhämtning: Tisdag efter klockan 16:30, Work it by Plaza Fitness, Drottninggatan 9, Eskilstuna, om beställning har gjorts Tisdagen innan. Vi fixar så klart utkörning i Eskilstuna för endast 60:- 

Utkörning till Företag sker på Onsdag Morgon, avtalad tid

Vid special Beställning så ta kontakt med Erika . 

Work it och kocken har tagit en paus från Kaloriberäkningen !

Vi marknadsför igen när vi är igång

 

Beställ Tisdag innan leverans: 070-9706615 eller maila till workitbyerika@outlook.com

Du hämtar din box i gymmet på tisdag efter kl.16.30

4 Lådor för 300 kr , Utkörning 60:-

1 Måltidsbox= 4 matlådor, det är ca 500 kalorier per portion

 

  

Genom att Du beställer godkänner Du köpvillkoren och även
  leveransvillkoren för hemlevernas om detta har beställt.  

 

PENGARNA TILLBAKA GARANTI
Om du vill vara hälsosam och må bra på ett väldigt enkelt och praktiskt sätt är våra maträtter det optimala valet. Dessutom är Work Its Måltidsbox ett urval av god mat. Därför får du också en “pengarna tillbaka garanti” med din beställning. Löftet innebär att du, vid det osannolika fall du inte är nöjd med Work Its Måltidsbox, erbjuds pengarna tillbaka, när du lämnar tillbaka överbliven mat samt dina synpunkter.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.