REFERENSER

Personligträning

"Gått ifrån att varit ständigt trött och grinig till att blivit piggare och gladare. Från att inte tränat alls och tyckte det är pest och vedervärdigt till att träna fem pass i veckan, det värsta av allt är att är att jag ser alltid fram i mot att träna med dig, på passet är det alltid hatkärlek som sprudlar.
Det här trodde jag aldrig på när jag träffade dig på min kostrådgivning den 16 maj att vi tillsammans kunde nå dessa resultat.
Du är grym på ditt jobb och det märks. Du hjälper alltid till om man har sämre dagar och gör alltid att man kämpar vidare, all kärlek till dig du är bäst"

-Isabell  28 år

"När allt var grått och jag kände mig nere, deppig och träningen hade blivit en tråkig vardag så vände jag mig till Erika för råd, hjälp och en himla massa Puch! Vi la upp ett Åtta veckors mat och träningsschema. Mat schemat fungerar det verkligen! Så lärorikt och spännande såg tidigt resultat. I träningen vara med mig två gånger i veckan och vi gick igenom övningar som passa mig och min kropp. Jag lärde mig otroligt mycket från Erika! Både med mat och träning. Jag använder det i dag och jag får fortfarande resultat. Tack Erika för all din hjälp att uppnå mina mål och drömmar!! "

-Tomas 30 år 

 

Måltidsboxen

"Sjukt grymma lådor som underlättar vardagen och som hjälper till att göra bra val när det kommer till maten. Smaken är utmärkt( förvånad att den kan vara så god) och det är bra variation på innehåll.Dessutom är bemötande vid beställning och leverans alltid 100%" Sara

"Man vet att maten är hemlagad och det med kärlek. Att den dessutom är kaloriberäknad är en service man gärna betalar lite extra för"

Annelie

"Jag har under en tid ätit matlådorna från Work it by Erika Karlsson. Det är ett smidigt sätt att få i sig bra och varierad mat. Fantasin försvinner när jag ska laga egen mat och då har jag köpt "snabbmat/halvfabrikat". Det slipper jag nu och som följd har jag fått mer inspiration till nya rätter som work it lagar. Man får med sig nyttig mat till jobbet och slipper stressen i vardagen"

Håkan 

Gruppträning

"Att delta på Erikas träningspass är definitivt inget man vill missa!

Man har så fantastisk roligt under Erikas träningspass!

Förmågan att få alla, gammal som ung att prestera är högst beundransvärd, tack Erika

Att 4% av ett dygn kan kan kräva så mycket ...... bara Erika kan kräma ur allt man har"

-Niklas och Nettan

Personligträning Duo

Vi är ett par som arbetar mycket och med två små barn är det ständigt ett pusslande i vardagen. Träningen har tyvärr alltid varit det som har prioriteras bort. Efter ett möte med Erika Karlsson där vi berättade om våra tankar och mål fick hon oss att tänka om. Nu tränar vi minst en timme i veckan tillsammans. Det är en givande och intensiv timme där vi ständigt tar nya kliv mot våra mål samtidigt som vi får en timme tillsammans som par. Träningen med Erika blir på en nivå som vi aldrig får till på egen hand och hon lyckas alltid få oss att ta i det lilla extra när vi tror att vi inte har några krafter kvar. 
Efter 6 månaders träning fick vi ett kvitto på vår träning, då vi var med på Arena Run i lag och tog oss till final och slutade på 6:e plats av 82 lag. Nu siktar vi högre med Work It by Erika.

- Anna-Karin & Benny

 

Företagsträning

"Måndagarna har aldrig varit så fulla av energi som efter att vi började med lunchträningspassen med Erika! Världens bästa kickstart av veckan, Erika är fenomenal på att peppa, coacha och inspirera. Jag rekommenderar alla att införa träningspass med Erika som en del av arbetsdagen, det gör underverk!"

anca inredningskontor 

 

 

 

 

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.