Måltidsbox

Work It’s MåltidsBox passar perfekt att ta med som lunch till arbetet eller att äta till middag hemma efter en dag på jobbet. Med Boxen kan du lägga fokus på att äta rätt istället för att låta tiden gå till att planera din vardagsmatlagning. 

I  Måltidsboxen finns kaloriberäknad kocklagad mat bestående av noga utvalda råvaror utan onödiga tillsatser och nu även glutenfria.

Alla har vi olika mål och oavsett om du vill gå ner i vikt eller upp, bygga muskler eller bara vill må bra så har vi lösningen för dig. Trots att vi alla lever olika liv och tränar och rör oss olika mycket förväntas vi äta samma mängd mat. Med vår box får du hjälp att äta rätt mängd mat utifrån dina behov och förutsättningar. Du kan välja våran måltidsbox med 4 måltider som innehåller ca: 500 kalorier (kcal) per matlåda.

Nyhet : Anpassa efter ditt egna kostschma ( Då måste du beställa minst 10 lådor). Äter du LCHF så fixar vi det.  

Vi vill göra det enkelt för dig. Hur många gånger har man inte börjat med olika dieter utan att ha lyckats fullt ut? Här är hjälpen, med boxen vet du antalet kalorier du äter och att maten är av god kvalité. Vi lagar maten med kärlek.

Avhämtning: Tisdagar efter klockan 16:00, Work it by Plaza Fitness, Drottninggatan 9, Eskilstuna, om beställning har gjorts fredagen innan.

Vid special Beställning så ta kontakt med Erika . 

Meny vecka 8

Kött: Fläskkotlett med råstekt potatis och sås

Fisk: Chililax med ärt-blomkålsmos

Fågel: kyckling med ris och grönsaker

Veg: Svamp lasagne 

Meny vecka 9

Kött: Fisk: 

Fågel:  

Veg:

 

Pris:

Måltidsbox: 4 matlådor i 1 box som är ca 500 kalorier per portion, kostar 300 kr
( Special beställning Minimum 10 Lådor , LCHF, kostschema 4 matlådor är 1 Box 340 kr) 

 

Genom att Du beställer godkänner Du köpvillkoren och även
  leveransvillkoren för hemlevernas om detta har beställt.  

 

PENGARNA TILLBAKA GARANTI
Om du vill vara hälsosam och må bra på ett väldigt enkelt och praktiskt sätt är våra maträtter det optimala valet. Dessutom är Work Its Måltidsbox ett urval av god mat. Därför får du också en “pengarna tillbaka garanti” med din beställning. Löftet innebär att du, vid det osannolika fall du inte är nöjd med Work Its Måltidsbox, erbjuds pengarna tillbaka, när du lämnar tillbaka överbliven mat samt dina synpunkter.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.