Måltidsbox

Work It’s MåltidsBox passar perfekt att ta med som lunch till arbetet eller att äta till middag hemma efter en dag på jobbet. Med Boxen kan du lägga fokus på att äta rätt istället för att låta tiden gå till att planera din vardagsmatlagning. 

I  Måltidsboxen finns kaloriberäknad kocklagad mat bestående av noga utvalda råvaror utan onödiga tillsatser och nu även glutenfria.

Alla har vi olika mål och oavsett om du vill gå ner i vikt eller upp, bygga muskler eller bara vill må bra så har vi lösningen för dig. Trots att vi alla lever olika liv och tränar och rör oss olika mycket förväntas vi äta samma mängd mat. Med vår box får du hjälp att äta rätt mängd mat utifrån dina behov och förutsättningar. Du kan välja våran måltidsbox med 4 måltider som innehåller ca: 500 kalorier (kcal) per matlåda.

Nyhet : Anpassa efter ditt egna kostschma ( Då beställer du minst 10 lådor för 85:- per låda) 

Vi vill göra det enkelt för dig. Hur många gånger har man inte börjat med olika dieter utan att ha lyckats fullt ut? Här är hjälpen, med boxen vet du antalet kalorier du äter och att maten är av god kvalité. Vi lagar maten med kärlek.

Avhämtning: Måndagar efter klockan 17:00, Work it by Plaza Fitness, Drottninggatan 9, Eskilstuna, om beställning har gjorts fredagen innan. Vi fixar såklart utkörning för endast 60:- 

Utkörning till Företag sker på Tisdagar innan lunch

Vid special Beställning så ta kontakt med Erika . 

 

Meny Vecka 37

Fågel: CurryKyckling med grönsaker och ris

Fisk: Sesamtorsk med ratatouille

Kött: Ungersk gulaschsoppa med köttfärs

Vegetarisk: Curry bowl med kikärtor

Meny Vecka 38

Fågel: Chicken ala king med ris

Fisk: Ungslax med kokosmjölk och blomkål/broccolimos

Kött: Krossad potatis med ytterfilè och champinjonsås

Vegetarisk:Spenat och morotsplättar

 

Pris:

Måltidsbox: 4 matlådor i 1 box som är ca 500 kalorier per portion, kostar 300 kr, Utkörning 60:-
( Special beställning Minimum 10 Lådor , 85:- st ) 

 

Genom att Du beställer godkänner Du köpvillkoren och även
  leveransvillkoren för hemlevernas om detta har beställt.  

 

PENGARNA TILLBAKA GARANTI
Om du vill vara hälsosam och må bra på ett väldigt enkelt och praktiskt sätt är våra maträtter det optimala valet. Dessutom är Work Its Måltidsbox ett urval av god mat. Därför får du också en “pengarna tillbaka garanti” med din beställning. Löftet innebär att du, vid det osannolika fall du inte är nöjd med Work Its Måltidsbox, erbjuds pengarna tillbaka, när du lämnar tillbaka överbliven mat samt dina synpunkter.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.